FEGU København Fegucity Læseskole

Folkvarsvej 26 

2000 Frederiksberg C 

Tlf: 33 93 97 99

Skoleleder 

Malene Flygenring

 

 Solskinshistorier

"Det har været super godt for mig at gå her i FEGU. Jeg har lært både dansk og engelsk og har lyst til at gå i skole nu."

C.


 

"Tak for et rigtig godt år. Jeg har lært en masse matematik. Engang hadede jeg det, det gør jeg ikke mere. Mine karakterer i matematik er blevet meget bedre. Tak for denne gang, jeg kommer nok tilbage efter sommeren."

Vi ses S.B.


 

"Det har været rigtig godt, at gå¨her i FEGU. Jeg har lært rigtig meget herinde og du har været en super lærer og lært mig rigtig meget. Mange tak."

Hilsen F.N.


 

"Jeg kunne ikke finde ud af at læse før jeg begyndte i FEGU. Nu har jeg lært at læse og stave, og det er jeg glad for. Nu kan jeg følge med i klassen meget bedre."

O.


 

"Tak for hjælpen. Da jeg begyndte her, kunne jeg ikke læse og stave, men det kan jeg nu. Jeg har lært, at man ikke skal gætte. Hvis man ikke kan læse ordet, skal man dele det og sige lydene."

Fra L.


 

"Det går fint med at læse, og jeg har været glad for at gå hos dig. Jeg er blevet bedre med ordlydene og vokalernes lyde. Jeg har også lært at dele ord, det hjælper mig med at læse lange og svære ord. Det har været hyggeligt i timerne, så jeg kommer til at savne dig."

K.


 

"Jeg har lært at dividere og gange på en rigtig god måde. I FEGU har jeg haft det rigtig godt og hyggeligt, og det har været sjovt at lære matematik med dig. Det har ikke været hårdt, som det er i skolen. Jeg har haft en god tid og lært meget. Tak tak Malene."

Mvh K.O.


 

"I FEGU har jeg lært meget mere end jeg troede. Jeg har lært grammatik og kan nu stave rigtigt. Jeg kan bruge det resten af mit liv. På grund af dig, har jeg lært så meget."

Hilsen fra M.N 7.kl.


 

"Jeg har lært rigtig rigtig meget de sidste 3 måneder. Jeg havde problemer med at kunne forstå det jeg læste, men det har jeg ikke længere. Nu ved jeg, når jeg læser en bog, hvad jeg skal gøre, når der er noget jeg ikke forstår. Det havde jeg aldrig fundet ud af, hvis jeg ikke var kommet til FEGU. Mange tak fordi du gad hjælpe mig med de problemer, som jeg havde."

Kærlig hilsen A. 7. klasse


 

"Tusind tak for din hjælp og engagerede indsats. Du har formået at tilrettelægge undervisningen efter mine behov og ønsker, hvilket har gjort undervisningen meget individuelt og meget personligt. Det har været meget lærerigt at modtage undervisning fra dig. Jeg føler at selvtilliden på området stavning er væsentligt forbedret. Du har en dejlig jordnær holdning til undervisnigen, hvilket jeg sætter stor pris på. Din venlige og imødekommende person gør blot undervisningen endnu mere ineterssant. Jeg kan med ro i sindet anbefale andre at søge hjlæp og vejledning hos dig."

Venlig hilsen C.K.


"Det har været godt for mig at være på FEGU. Det, at jeg nu er mere bevidst om de forskellige studiebarrier, og hvordan man kommer videre, har givet mig en ”force” til min videre undervisning i skolen. Man er i hvert fald bedre udrustet til at komme tilbage og studere."

V.B.


 

"Det har været sjove og lærerige 12 lektioner hos FEGU-Malene. Jeg har især fået genopfrisket en del staveregler og fået styr på ane masse ord, som jeg ellers var i tvivl om. Desuden har jeg fået en del materiale, jeg kan øve videre på i fremtiden. Selve undervisningen har været dejlig afslappet og meget pædagogisk og lærerigt. Det har været super hyggeligt."

Mvh L.


 

Jeg er 28 år og har hele min barndom og mit voksne liv indtil nu haft lidt svært ved at stave. Jeg har prøvet at øve staveord hjemme, læse bøger/ordbøger og meget andet, men intet har rigtigt hjulpet. Hvis jeg skal være helt ærlig, så var jeg ved at opgive tanken om nogensinde at blive rigtig god til at stave. Grunden til at jeg har valgt at tage et FEGU kursus er fordi jeg altid har haft en drøm om at komme inden for politiet, og jeg kunne se på politiets stavetest til optagelsesprøven, at mit staveniveau var for dårligt. Jeg er så glad for at jeg har brugt et par måneder på FEGU. Du har virkelig forbedret min stavning og derudover som sidegevinst er min selvtillid blevet højnet. Malene har været rigtig dygtig til at gå ind og se på, hvilke problemer lige præcis jeg har haft og taget udgangspunkt i det. Hun har lært mig nogle staveregler, som jeg nok skulle have haft lært i folkeskolen, men først har lært nu – bedre sent end aldrig. Det korte og det lange er, at jeg har været utrolig glad for Malenes hjælp og kan virkelig godt anbefale det til både børn og voksne."

Vh L.


 

Svend har haft en god og lærerig tid hos dig i 7 mdr. Flere timer efterhånden og dage, 3 timer daglig i ca. 4 mdr, da jeg fandt ud af , hvor galt det egentlig var fat – men hvor har han dog lært. Helt fra bunden måtte du kæmpe med ham. I dag er han en meget glad dreng og tror på sig selv. Selvtilliden fik han gradvist tilbage. Den var bare helt i bund. Du fik negativt vendt til positivt og lysten til at lære. Du er og bliver noget helt specielt i Svends og mit hjerte. Der vil altid være mange kærlige tanker om FEGU, og om alle de børn du giver en god begyndelse, når andre svigter."

Kærlig hilsen en glad mor og en meget glad dreng.


 

"Da min søn startede inde hos dig, var hans selvtillid helt i bund trods sine kun 8 år. Folkeskolen havde på kun 1 år formået at få ham til at tro, at han ikke var dygtig nok til noget. Han havde været med i et læseprojekt, som bare gjorde ondt værre. Hans svar på alt sit skolearbejde var – jeg er dum – jeg kan ikke. Du har givet ham troen og lysten og koncentrationen. Nu kan han læse svarende til hans alder. Skrivningen er også ved at komme. Vi er som forældre dig dybt taknemmelig, da det har givet mange søvnløse nætter og diskussioner. Vi sender dig vores allerbedste tanker."

Kh T