FEGU Brande Læseskole

 

Risbjergvej 35

7330 Brande 

Tlf: 97 18 31 70

 

Skoleleder

Pia Glindtvad

 

Solskinshistorier

"Jeg er blevet bedre til alt, og rigtig god til at stave og læse, det er en fordel når vi laver svære opgaver i skolen. En dag skulle vi lære om lang tillægsform, der var ingen af de andre i klassen, der kunne, men så kom jeg, og jeg kunne bare det der. Vores lærer var helt forbavset.Jeg vil håbe, at det vil gå sådan for de nye elever hos dig Pia. 

På den skole jeg går på, har vi et system, hvor sværhedsgraden er fra a til f. Da jeg startede hos dig Pia, var jeg nede på f, men nu ligger jeg på c. Tak for det."

Bjørn Østergaard, 11 år, 5 klasse


 

"Det går meget bedre i skolen og også til diktat går det bedre. Min skrift er blevet pænere, men det kræver meget tid til lektier, men det er det hele værd."

Jonas Andersen, 13 år, 7. klasse


 

"Stephanie, på 9 år, er blevet bedre til at høre lydene og til at læse og stave. Hun har fået mere selvtillid."

Stephanies mor


 

"Vi var ovre og besøge min moster Ruth, hun har nogle lokumsrim hængende på toilettet, som jeg nu kan læse og endda forstå."

Alexander Nielsen, 12 år, 6 klasse


 

"Nu er jeg blevet bedre til at læse og stave. Jeg skal til det orange læsekursus og jeg er lige blevet færdig med det røde læsekursus. Min klasselærer siger også, at jeg er blevet bedre til at læse og stave. Det er dejligt!"

Tommy Jensen, 12 år, 6 klasse


 

"Efter læsekurserne har jeg taget kurset "Lær at lære". Det var et sjovt og lærerigt kursus. Nu har jeg lært mange nye ting, som jeg ikke vidste før og som jeg kan bruge, hvis jeg kommer i knibe, når jeg studerer. Jeg kan især bruge det henne i skolen, men også der hjemme og herovre hos dig. Tak Pia, fordi du ville lære mig det, det ved jeg, jeg bliver glad for. Jeg håber også, at du kan lære mig mere, nu hvor jeg skal i gang med grammatikken."

Inger Futtrup, 13 år, 6 klasse


 

"FEGU-kurset er simpelthen det bedste vi har gjort for Christian. Det har været pragtfuldt at sende Christian over til dig, han har altid glædet sig til at skulle af sted. Tidligere græd Christian tit, når der skulle laves lektier, og han sagde til os "Jeg kan jo ikke læse det". Vi er bare så taknemlige og utrolig glade for at have hørt om FEGU. 

Det har været nogle hårde måneder, men det er givet tusinde gange tilbage, ved at vi har fået en så glad og selvsikker dreng ud af det. FEGU har meget mere end levet op til vore forventninger, det har været al tid og penge værd. Vi har nu en dreng, der frivilligt låner en bog og læser. 

I januar måned begyndte Christian på sin egen Harry Potter historie, han er fuldstændig grebet af, at han selv kan skrive sin historie nu. Christian havde bogen med i skole en dag, og nogle kammerater læste den. Den dag havde vi den gladeste dreng, der kom strålende hjem og fortalte, at kammeraterne havde sagt til ham, "du er jo en rigtig Harry Potter forfatter". Den dag blev vi, som forældre, meget lykkelige over, at vi havde hjulpet vores søn, ved at give ham muligheden for at gå på FEGU. Et kærligt og helhjertet TAK skal der lyde til dig PIA! Du har været super til at opmuntre, give ros og lære fra dig."

Kærlig hilsen fra Christian, 10 år, 3. klasse, Anette og Finn