FEGU Bjerge NV SJ Læseskole

Skolelodden 4

4480 St. Fuglede 

Tlf: 59 59 72 37

Skoleleder 

Hilda Laursen

 

Solskinshistorier

"Jeg har gået på FEGU skole i 10 mdr. Før jeg kom der, havde jeg store problemer med at at læse og stave. Da jeg var færdig ved Hilda, havde jeg lært meget. Jeg erblevet super god til at læse og stave, det er jeg meget glad for."

Hilsen Jacob 7 kl.


 

"Jeg er nu færdig med det orange kursus som handler bl.a. om fremmedord. Det har været det sjoveste kursus, jeg har haft. Det har været svært, og når der var et svært ord, som jeg ikke kunne, hvor jeg kunne sidde i lang tid, så kunne jeg blive stresset, så jeg fik hovedpine. Da jeg så lavede ordet i ler, gik det lidt efter helt væk. Resten af tiden til sommerferien, skal jeg bruge på et kursus, der hedder Lær at lære, jeg håber, at jeg bliver færdig inden sommerferien."

M.V.H. Jesper 12 år


 

"Jeg synes, at det har været godt. Det er blevet sjovere at læse, og at gå i skole."

M.V.H. Martin 10 år


 

"For 2 måneder siden var alting et kaos, når Martin skulle læse lektier. Han var sur inden han fik bogen frem, og jeg var nervøs, bare jeg tænkte på hans lektier. Inden vi fik læst 4 linier, var vi begge helt gået i opløsning af gråd og skænderi. Så startede Martin på FEGU, og i løbet af den første måned, lærte vi at samarbejde, når vi læste lektier. Martin er ikke færdig på FEGU endnu, men han er blevet gladere, mere udadvendt og frem for alt - den dreng jeg ved han er/var, før det blev for svært i skolen."

M.V.H. Gitte, mor til Martin 10 år