FEGU Århus Læsestue

 

Tousparken 28, st.th

8230 Åbyhøj

Tlf: 60 43 81 79 

 

 

Skoleleder 

Alis Hansen

 

 

 Solskinshistorier

 

"En lille solskinshistorie 

Ja så blev Abdi færdig med det næste - Grøne læsekursus - som var et nummer sværere end det første. 

Han er helt klart blevet bedre til at læse og stave. 

Før han kom i Læsestuen, blev han meget ked af det, når han læste og forståelsen var som blæst væk, det bemærker jeg aldrig mere. 

Hans læse- og skrive færdigheder har fået et væsentligt stort skridt i en god retning. Alis øver også Abdi i at stave på de forskellige stavemåder, han lytter til stavelserne og kan så staver han alle ordene  det er jo en fornøjelse at høre, og med en glæde helt ind i hjertet. Han elsker at komme i Læsestuen.

Har du eller dit barn problemer med at læse eller stavningen kan jeg varmt anbefale dig/Jer at prøve det. 

Jeg har en meget glad dreng. 

Vi glæder os til det Blå læsekursus!!! "

 

Kærlige hilsner Abdis mor Århus V.


 

"Min søn på 11 år har gået i Alis´ læsestue i 6 måneder 2 gange om ugen, hvor han har taget alle læsekurserne. 

Han har gjort et stort fremskridt i læsningen og stavning, men allervigtigst han har fået troen på sig selv. Alis er rigtig god at få børn til at tro på, at de faktisk kan læse eller lære det. Før han startede hos Alis, blev han ofte ked af det, når vi skulle læse lektier. Det gør han ikke mere, nu er det bare en succes, alt det han kan. Samtidig er han blevet interesseret i læsning og dansk. 

De har også set fremgangen i skolen, så nu er han også stoppet med ekstraundervisningen der. Han elskede at komme op i læsestuen til Alis, hvor han hyggede sig samtidig med han lærte.

Jeg kan kun anbefale det."

Mange hilsner fra en glad mor feb. 2013


 

 "I dag den 5. December blev min søn færdig med det grønne Læsekursus i læsestuen hos alis og med stor succes. 

Jeg er meget glad, for han er blevet så meget bedre til at læse og Stave på den korte tid han har gået hos Alis. 

I skolen har de også bemærket en stor fremgang! 

Før kunne han end ikke sidde stille få minutter af gangen og nu kan Han sidde stille og læse, samt lave sine lektier uden besvær.Derudover læser han nu selv bøger som bliver hentet på bibioteket, Det skete aldrig før. 

For tiden er det kaptajn i underhyler!!! 

Han elsker at komme i læsestuen og spørger hele tiden - hvornår Det er næste gang – og vi glæder os til næste skridt på Læsekursuset! 

Jeg er så glad for at have givet min søn læsetimer hos alis og er af Hele mit hjerte taknemmelig."

Kærlig hilsen en super glad mor fra Århus V.


 

 "Gustav er 8 år og gik i 1. klasse da han startede hos Alis. 

Han har gået til undervisning hos Alis i 6 måneder. 

Han har fået undervisning ca. 2 gange om ugen i 2 timer hver gang. 

Gustav har været utrolig glad for at komme hos dig. Han har haft tillid til, at du kunne hjælpe ham, og du har givet ham en lyst til at lære at læse. Du har en fantastisk evne til at kunne rumme at det kan være svært at læse, samtidig med at de faste regler har givet Gustav ro til at lære noget. 

Da Gustav startede kunne han ikke hele alfabetet. Han lavede den første dag en øvelse med 50 enstavelsesord hvoraf han kunne 3 af dem. Han begyndte meget hurtigt at kunne lydene og lære alle bogstaverne at kende. Samtidig med at du også lærte ham fx regler om hvornår man bruger store bogstaver eller sætte punktum. Da du lavede samme øvelse med ham 3 måneder senere kunne han alle ordene. 

Herefter synes vi, at det er gået stærkt med at lære flerstavelsesord og blive bedre til at læse. Han er blevet god til at stave sig igennem ordene. Endvidere kan han overskue at læse bøger med mange linjer på hver side. 

Ifølge folkeskolen har Gustav rykket sig fra at være på C - niveau til B – niveau i forhold til læsning. Samtidig er det vigtigt, at han er blevet interesseret i læsning og dansk, da han ikke længere oplever det som en uoverskuelig udfordring. Han har virkelig gået lagt byggestenene til de kommende års danskundervisning. 

Vi vil gerne takke dig Alis for din måde at være på og din evne til at lære fra dig."

Med venlig hilsen,Søren og Annesofie Blok Jensen